Εργαστήριο με θέμα τη Ρομποτική στο Δημοτικό Σχολείο Σιταριάς.

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022, οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Σιταριάς παρακολούθησαν ένα εργαστήριο- επιμορφωτική δράση στα πλαίσια της ενδοσχολικής επιμόρφωσης. Η δράση αφορούσε στη ρομποτική και είχε στόχο την εξοικείωση των εκπαιδευόμενων με την χρήση των νέων τεχνολογιών, των εργαλείων που αυτή χρησιμοποιεί και την ένταξη τους στη μαθησιακή διαδικασία. Ο κύριος Ιωάννης Κασκαμανίδης, που ήταν ο εισηγητής της δράσης αυτής, φρόντισε να μυήσει τους εκπαιδευόμενους στον κόσμο της ρομποτικής με τέτοιο τρόπο ώστε ο χρόνος να κυλήσει δημιουργικά και ευχάριστα.

Η γιορτή της 25ης Μαρτίου στο Δημοτικό Σχολείο Σιταριάς Φλώρινας

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 και ώρα 9:00΄ π.μ. στο χώρο εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε η σχολική μας γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Την Παρασκευή  ήμερα 25 Μαρτίου 2022, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος εκκλησιασμός στην εκκλησία του χωριού. Τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας εκφώνησε η μαθήτρια του σχολείου μας  Ειρήνη Μπ.. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε δοξολογία  στο Ηρώο  και  κατάθεση στεφάνων. Εκ μέρους του σχολείου μας, το στεφάνι κατέθεσε η μαθήτρια της έκτης τάξης Αγνή Μ.. Ακολούθησε μαθητική παρέλαση.

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Σιταριάς, διοργανώνει
ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ
στο χώρο του σχολείου,

την Παρασκευή 4 Μαρτίου  2022
στις
4:30 το απόγευμα.

ΧΟΡΟΣ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΠΟΥΦΕΣ

Φορέστε τις αγαπημένες σας στολές και ελάτε να ξεφαντώσουμε όλοι μαζί!!!

ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ 3€

Τσικνοπέμπτη στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Σιταριάς

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που και φέτος έχουμε, την Τσικνοπέμπτη  μοιράσαμε στους μαθητές, σάντουιτς που προμηθευτήκαμε από τον κ. Ε. Βασίλειο από  τη  Σιταριά Φλώρινας.

Κοπή βασιλόπιτας 2022 στο Δημοτικό Σχολείο Σιταριάς Φλώρινας

Μοιράστηκαν σήμερα σε όλα τα τμήματα οι βασιλόπιτες  για τη νέα χρονιά, προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σιταριάς.

Ευχαριστούμε τους γονείς για τη συνεισφορά τους. Συγχαρητήρια στους τυχερούς μαθητές και να έχουμε όλοι μια όμορφη χρόνια.

Thanksgiving day cards at Sitaria Primary School Κάρτες για την Ημέρα των Ευχαριστιών στο Δημοτικό σχολείο Σιταριάς

Students of  5th and 6th grade  along with their English teacher ,Miss Evangelia Choleri, commemorated Thanκsgiving day, a great,American tradition, by making their own beautiful cards. Happy Thanksgiving everyone!!!

Οι μαθητές της 5ης και της 6ης τάξης μαζί με την καθηγήτρια των Αγγλικών, κα Ευαγγελία Χολέρη,  τίμησαν την Ημέρα των Ευχαριστιών, μια μεγάλη, Αμερικανική παραδοσιακή γιορτή, φτιάχνοντας τις δικές τους πανέμορφες κάρτες. Χαρούμενη Ημέρα των Ευχαριστιών σε όλους!

Καλυψώ
Καλυψώ
Λευτέρης
Λευτέρης

Αγνή
Θάνος

George

Σωτήρης
Δέσποινα

Anne
Anne
Νάσια

Φρειδερίκη

Sitaria Florinas